Comandă
Cont

Ștergerea contului

Din aplicație

Deschide aplicația Dedicații Tzanca, intră în Profilul meu și apasă Șterge contul. Confirmi o dată și contul dispare imediat, fără alte pași.

Prin email

Dacă nu mai ai acces la aplicație, scrie-ne de pe adresa contului la [email protected] sau prin pagina de contact. Ștergem contul în cel mult 30 de zile.

Ce se șterge

Ce păstrăm

Comenzile plătite rămân în evidența contabilă (nume, email și suma facturată), pentru că legea ne obligă să păstrăm documentele fiscale 10 ani. Nu le mai putem lega de un cont și nu le folosim în alt scop. Detalii în politica de confidențialitate.